Partner program

Köszöntjük Webáruházunkban!

Reméljük, hogy megtalál minden szükséges terméket nálunk. További kedvezmények eléréshez válogathat partnerprogramjaink között. Bízunk a hosszú távú sikeres kapcsolatban.


Partnerprogram Törzsvásárlóinknak:

Minden kedves vásárlónk, aki rendelkezik érvényes SzaunaClub Törzsvendégkártyával, üzletünkben minden ott forgalmazott termékből 10% kedvezményre jogosult. A kedvezmény igénybevételéhez lehetőség van a web-áruházban előzetesen megrendelni a termékeket és átvételi pontként az üzletet megjelölni.Törzsvendégkártya váltására lehetőség van üzletünkben is. Üzlet címe: (1191 Budapest Kossuth téri vásárcsarnok).

További elfogadóhelyek: http://szaunaclub.hu/info/szaunaclub-toerzsvendegkartya-elfogadohelyek

Törzsvendég kártya ára 1 évre: 2990 Ft. Hosszabbítás ára: 2490 Ft


Partnerprogram szaunamesterek részére:

Minden web-áruházunkban regisztrált szaunamester aki az első vásárlást követően email címünkre (info@szaunaclub.hu) megküldi számunkra szaunamester képzésének elvégzését igazoló dokumentumot. A második vásárlásától kezdődően bizonyos termékek esetében szaunamesterek számára kialakított egyedi árat láthat web-áruházunkban.


Partnerprogram fürdők, szállodák szaunát üzemeltető szolgáltatók részére:

Minden oldalunkon regisztrált fürdő, szálloda vagy közcélú szaunát üzemeltető szolgáltató, aki az első vásárlását követően a regisztrációnál megadja az üzemeltetési hely nevét (szálloda, fürdő név), vagy a pénztárnál lévő megjegyzésrovatban kéri felvételét partnereink közé, továbbá a termék kiszállítását a szauna üzemeltetési helyére kéri, jogosultá válik bizonyos termékek esetében kedvezményes árainkra illetve egyéb fürdőknek, szállodáknak szóló akciókra.


Partnerprogram viszonteladók részére:

Lehetőség van viszonteladókét regisztrálni oldalunkra ahol bizonyos termékeinkre viszonteladói árat biztosítunk. Ebben az esetben a rendelések összértékének meg kell haladnia a bruttó 50.000 Ft-os árat.Viszonteladói regisztrációhoz kérjük az info@szaunaclub.hu email címre megküldeni az üzlet vagy web-áruház nevét és/vagy helyét továbbá a cégkivonat vagy végzés elektronikus másolatát.