SZAUNA KABIN KALKULÁTOR

Egy nagyon rugalmas megoldást kínálunk szaunakabinokhoz. Egyedülálló módon lehetőség van nálunk csak a szauna bizonyos elemeinek megvásárlására. Kályhát, vezérlőegységet általában lehet külön – külön is vásárolni, ez ma már nem újdonság.

Nálunk viszont megteheted, hogy csak kizárólag a szauna falait azaz a szaunakabin vásárolod meg. Ha szeretnéd magad elkészíteni a padokat, vagy esetleg van otthon egy üvegajtód amit szeretnél beletenni, megteheted!

Nálunk nem kötelező komplett szauna kabint rendelni! Attól, hogy egyedileg van lehetőség minden elemről dönteni, attól még a minőségből nem engedünk!

A kalkulátorban bruttó, tájékoztató árakat adunk meg. Egyedi gyors ajánlat elkészítésére alkalmas, viszont a kalkulátorban megjelenő árak, további egyeztetés után kerülnek elfogadásra. A kalkulátor kitöltése és elküldése nem minősül megrendelésnek és nem minősül a részünkről ajánlattételnek sem.

Amennyiben a kalkulált ár közel van az elképzeléshez, kérjük a kapcsolati adatok kitöltése után küld el részünkre. Rövid időn belül jelentkezünk, segítünk a további kérdések megválaszolásában és amennyiben szeretné, lehetőség van a demo szaunaházunk megtekintésére is.

Kalkulátorunk csak a szaunakabinhoz számol árat! A szaunakályha és szaunavezérlők árat egyénileg kell hozzáadni a megfelelő mezőben.

Segít a szaunakályha kiválasztásában a szaunakályhakalkulátor, melyet itt is megtalálsz. Keresd ki a számodra megfelelő kályhát és ha külső vezérlővel szeretnéd akkor a vezérlő árát is be kell írnod


 

Az alábbi linkeken keresztül gyorsan eléred kályha és vezérlő választékunkat és a hozzá tartozó árakat

Elektromos szauna kályhák– Fatüzelésű szauna kályhák – vezérlő egységek